Co všechno budete ještě ke své koupací nádrži potřebovat?

Především je to systém bazénových hadic, které jsou potřebné pro plnění i vypouštění vaší nádrže, k různým druhům filtračních zařízení i k propojení technologií vzájemně mezi sebou. Dále je nutné se vybavit plováky, chemií pro udržování kvalitní vodní plochy, kartáči na čištění a také plachtou na překrývání, jako ochrana před vnějším znečištěním. Možná vás překvapí kolik věcí je pro provozování zahradního koupaliště potřeba, ale berte tuto investici jako jednorázovou a pro pohodové koupání prostě důležitou.

hadice

Jaké typy bazénových hadicjsou k vodní nádrži potřeba?

Bazénové hadice:
– plovoucí (standardní) pro propojení příslušenství
– pružná pro vypouštění koupací nádrže a pro připojení k filtraci
– solární pro ohřev vody

Doplňky k hadicím:
– rychlospojky se zpětným ventilem
– spony
– redukce
– rozbočky
– uzavírací ventily
– obtokové ventily

Nakupte kvalitní a odolné bazénové hadicepodle typu použití

Výběr samotných gumových hadic záleží na vás a také na tom, v jakém vnitřním nebo venkovním prostředí budete toto nezbytné doplňovací příslušenství používat. Plovoucí typy jsou klasickými gumovými univerzálními trubkami, kterými můžete propojit veškeré technické komponenty tak, abyste zachovali funkčnost celého zařízení po celou sezónu bez jakéhokoli narušení.

Šikovné pružné hadice pro vypouštění a napouštění jsou díky svému variabilnímu tvaru ideálně skladné a tak nebudete potřebovat po napuštění celé nádrže na uskladnění velké prostory. Celé klubko, do kterého svinete pružný plast po jeho použití, je možné uložit krásně do připravené krabice, kde počká zase na konec sezóny.

zahradní hadice

Také solární pružná hadice je velmi důležitou součástí celého komplexu vybavení pro koupací nádrže. Díky černému provedení akumuluje velmi vhodně teplo, které se používá pro ohřev koupací nádrže.
Za použití všech spojek, ventilů i redukcí, vyřešíte všechna nezbytná technická propojení v maximálním klidu a pohodě, a hlavně k funkčnosti celého kompletu, které k zahradnímu koupališti patří.